Filiera

Filiera de la pui la produsul ambalat este complet controlată

1
PRODUCEREA HRANEI PENTRU PĂSĂRI

În secţiile noastre de producere a hranei pentru păsări producem alimente echilibrate şi optimizate pentru diversele vârste al găinilor noastre.

Producţia este controlată în fiecare fază de către laboratoarele noastre, începând cu materiile prime care sosesc la fabricile noastre: cereale, soia, sorg şi floarea soarelui sunt stocate în silozuri speciale, apoi măcinate.

Ulterior sunt amestecate şi completate cu săruri minerale şi vitamine. Hrana pentru păsări ajunge la crescătorii în camioanele din proprietatea Grupului, pentru a garanta controlul maxim referitor la condiţiile igienico-sanitare ale produsului.

2
CRESCĂTORIE

Ne ocupăm direct de pui şi de evoluţia lor la creştere, din prima zi de viaţă. Un echipă de veterinari controlează starea de sănătate a animalelor; de asemenea, ne asigurăm că sunt optime condiţiile de mediu (aer, apă, umiditate) pentru a asigura o stare foarte bună a găinilor.

3
COJIREA ŞI PRODUCŢIA DE PRAFURI

Ouăle destinate cojirii sunt stocate în depozit. Fiecărui palet i se atribuie un cod care va permite trasabilitatea oului şi după transformarea în ovoprodus.

După eliminarea cojii prin sisteme mecanice de spargere a oului, gălbenuşul şi albuşul, amestecate sau separate, se varsă în cuve de stocare răcite. Din care, produsul crud este preluat şi trimis către pasteurizare; în continuare, produsul pasteurizat este trimis către procesul de transformare în praf, care se efectuează în trei faze: concentrarea, evaporarea şi transformarea în praf.
Praful de ovoprodus este apoi ambalat în saci şi cutii de 1, 5, 10 şi 25 kg.